Goosenecks
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Elisabeth
28 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Mexican Hat
Op weg naar huis moesten we even een noodstop maken. Overal zie je namelijk borden met 'open range' (overstekend vee), maar je verwacht niet echt dat dat rond een uur of 22:30 gebeurd. Maar op een paar meter afstand besloot een kudde paarden de weg over te steken. Dat was een mooi gezicht... veulentjes erbij... heel mooi en net op tijd gestopt :-)
Vandaag zijn we naar de goosenecks gereden en hebben we een tripje in de omgeving gemaakt. Opeens zaten we op een weg die kronkelend naar boven ging... Met boven bedoel ik een berg van zo een 1,5 km hoog. Naast mij afgrond :-( , maar Gezinus had daar geen last van... ik deste meer. Maar het was een prachtig uitzicht... geweldig en je moet het natuurlijk 1x in je leven gedaan hebben... Boven op de berg zijn we nog even gestopt om een foto te maken. Echt een fantastisch uitzicht.
We hebben onderweg vanuit de auto ook filmpjes gemaakt, ik zal eens kijken of ik deze morgen op de site kan zetten, dan kunnen jullie met ons meerijden :-D
Helaas is deze computer zo traag als dikke....... dus vandaar maar een paar foto's.
Morgen op weg naar bryce canyon. Dat zal weer een geweldige rit worden, morgen meer.
Groetjes
29 Augustus 2008 - 07:46
Big Brutus:
Wat een prachtige trip. Leuk dat we dit zo mee krijgen. Geniet ze.
B.B.