Las Vegas here we come - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Elisabeth Sardeman-Benes - WaarBenJij.nu Las Vegas here we come - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Elisabeth Sardeman-Benes - WaarBenJij.nu

Las Vegas here we come

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Elisabeth

23 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas

Hee allemaal,

Even een klein fotoloos berichtje van ons (kan niet op deze internetplek). Gisteren zijn we aangekomen in Las Vegas. Wat een stad.
Hotels met achtbanen eromheen, hitte (40 graden minimaal), lampjes en heel veel mensen.
Op weg naar Las Vegas een paar wervelwindjes gezien. 1 duwde ons naar een andere baan, was wel grapig om te voelen. En Werner, je bent met ons meegereden naar las vegas. maar daarover als ik weer foto's kan plaatsen.
Gisteenavond hebben we natuurlijk ook een gokje gewaagd. Gaas heeft 90 dollar gewonnen en ik 20 verloren. We konden helaas niet samen spelen zoals in Nederland.

Geld op voor internet, groetjes

• 23 Augustus 2008 - 23:10

Jeremy :

cool cool!!wou dat ik met jullie mee was xD volgende keer ;) heel veel plezier!mis jullie wel!!

kusje(aan mam) hehe