laatste avond Vegas! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Elisabeth Sardeman-Benes - WaarBenJij.nu laatste avond Vegas! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Elisabeth Sardeman-Benes - WaarBenJij.nu

laatste avond Vegas!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Elisabeth

23 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas

Vanavaond hebben we nog even "gegokt" voordat we naar de Grand Canyon gaan. De winst van de vorige avond verdampte vrij snel, maar toch sluiten we onze gokverslaving af met een winst van maar liefst $ 35!! Helaas kost de Ferrari die we willen hebben iets meer en hebben we dus en te weinig geld en te weinig tijd.... :-)
Buiten het Tropicana-hotel konden we een Chrysler 300 winnen.. onze droomauto... Hier kost die auto maar liefst... $ 18.500 excl. belasting.. En die belasting is maar liefst $ 500!!! Omgerekend kun je dus deze droomauto voor € 12.500 kopen!!!! We hebben er nog even over gedacht langer in Vegas te blijven om het geld bij elkaar te gokken, maar hebben besloten dat toch maar niet te doen :-)
Dit om de belastingschuld van Amerika aan de wereld niet nog groter te maken dan hij al is...
Een Mercedes heb je al voor € 18.000.. Veel te veel geld voor zo'n auto... Morgen gaan we dus naar de Grand Canyon en dan hoor je onze verdere verhalen. Nog even vertellen dat het hier in Vegas 40 graden celcius met een luchtvochtigheid van maar liefst 8% (ja echt waar...) Je kunt dus bijna niet zweten!!! Echt een raar gevoel. Nou dat was het weer, tot de volgende keer...
En voor de gamblers onder jullie: " Remember after an Ace follows a Face"!!!! en geloof ons...Het klopt!!!

Gezinus en Els

• 24 Augustus 2008 - 07:11

Mam:

Wat jammer dat jullie de bank niet hebben kunnen kraken,maar er is wel wat over gebleven.Een mens kan niet alles hebben,maar jullie hebben het naar de zin en daar gaat het om,dus geniet fijn verder groetjes mam.

• 24 Augustus 2008 - 12:54

Sietske:

Zo, even op zondag de mail lezen. Wat een verhalen! Vergeten jullie niet ervan te genieten? De Grand Canyon lijkt mij erg indrukwekkend. Ik ben benieuwd wat je er van vindt Gezinus. Groetjes.

• 24 Augustus 2008 - 15:47

Tiety:

Ha die Gezinus en Els! Vanaf mijn vakantieadres in Echten (ten minste 5 kwartier rijden vanaf Leeuwarden.....) wens ik jullie voor de komende week heel veel plezier en onspannende momenten. Vooral veel genieten!!! Als ik weer thuis ben zal ik jullie reisverslagen weer lezen (met hopelijk de foto van GEZINUS MET DE BUICK!!!)Groetjes en liefs, Tiety

• 24 Augustus 2008 - 16:29

Pap En Suus:

Lieve allebei,
    Vanmiddag thuis gekomen voor een paar dagen wat anders dan de camping. Na het vullen van de wasmachine eerst lezen hoe jullie het maken daar in de States. Wat een herkenning als ik jullie foto's zie van Groenland en oa Disneyland. Er komt weer heel veel boven en dat na meer dan dertig jaar!!!
    Aan de enthousiaste verhalen van jullie zien we dat er volop genoten wordt. Houen zo! Las Vegas en de Grand Canyon, twee uitersten, maar allebei zeker de moeite waard. We kijken uit naar ons volgende bezoekje aan jullie site over ongeveer een week. Gaan 27/8 weer naar de caravan tot 31/8 en houden contact met het thuisfront in Lwrd.

Liefs Pap en Suus

• 24 Augustus 2008 - 17:54

Control BBQ Live:

Vanuit een zonnig Folsgare een hartelijk groet (natuurlijk regent het pijpenstelen) maar dat mag de pret niet drukken.

• 25 Augustus 2008 - 06:35

Marianne:

Wat fijn dat jullie de dvd hebben kunnen vinden. Super!! Geniet lekker verder van jullie spectaculaire vakantie. Groetjes, Marianne