Butler Wash
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Elisabeth
28 Augustus 2010 | Verenigde Staten, Cortez
29 Augustus 2010 - 06:57
Tiety:
Lieve Gezinus en Els.
Wat een bijzondere reizen maken jullie toch. En hoe is het met het eten? Is dat dit jaar wat beter?
Liefs, Tiety -
29 Augustus 2010 - 10:48
Pap En Suus:
Lieve allebei,
Fantastisch wat jullie zien en beleven. Twee jaar geleden genoten jullie al, maar nu volgens ons nog veel meer.
Groetjes -
29 Augustus 2010 - 13:23
Big Brutus:
Hallo reislustige wereld ontdekkers,
Wij zijn ook weer terug uit Oostenrijk. Inmiddels heb ik het gehele verslag zo.n beetje gelezen. Niets te veel gezegd door maar bij jou aan te dringen Els om "mee" te mogen reizen.
Prachtig reisverslag met mooie belevenissen.
Ik sluit weer dagelijks aan! O ja maandag weer aan het werk. Oei zal wel niet gemakkelijk zijn,,,,, Veel reisplezier
29 Augustus 2010 - 14:03
Jannie:
Hallo Els en Gezinus,
Geniet nog maar even van jullie vakantie. Het is daar in ieder geval beter weer dan hier.
Nog een goeie vakantie.
Gegroet, -
29 Augustus 2010 - 15:01
Menno&Dieuwke:
Mooie reisverslagen en prachtige foto's m.n. de Antelope Canyon met die bijzondere lichtinval). We zijn weer helemaal bij. De prijsvraag gemist, maar we hadden het ook niet goed. Gefeliciteerd Frans, goed gezien hoor. Fijne reis verder.
Groetjes Menno&Dieuwke -
29 Augustus 2010 - 16:25
Mam:
Lieve Els en Gezinus,ziet daar mooi uit zie de indiane al voor me die hebben niet veel moeite met klimmen.Liefs mam. -
29 Augustus 2010 - 18:58
Cynthia:
Hoi Mam en Gezinus,
ziet er mooi uit zeg! Ik ga morgen half 7 weg met het vliegtuig.. Ik heb jullie niet meer kunnen bereiken helaas.. Hopelijk kun j eme nog eventjes bellen voordat ik ga vliegen..
Dikke kus Cyn