Uitslag prijsvraag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Elisabeth
13 September 2010 | Verenigde Staten, Santa Barbara
Vandaag onze dag van vertrek en de dag van de uitslag van de tweede prijsvraag.
De jury heeft alle inzendingen grondig geanalyseerd en is tot de conclusie gekomen dat er 2 inzendingen waren met 4 goede antwoorden.
Daar onze Belgische vrienden het enige voorkennis hadden :-), gaat de hoofdprijs naar Mams.
Mams, gefeliciteerd. U had er 4 goed. Big Brutes is een goede 'runner up' geworden met 3 goede inzendingen.
Zogauw we weer richting Roermond komen, neem ik de beker mee.
Dag lieve kijkbuiskinderen, oogjes dicht en snaveltjes toe.
Gezinus en Els
14 September 2010 - 05:27
Big Brutus:
Prettige reis terug en welkom weer in het natte en koude Nederland. Zal eerst wel even wennen wezen.
Waar ik erg benieuwd naar ben natuurlijk is de juiste uitslag van deze zenuwslopende prijsvraag. Ik kan bijna niet wachten,.....
Maar goed, eerst de jetlag verwerken, het weer en de wetenschap dat je vakantie weer voorbij is.
STERKTE! -
14 September 2010 - 08:41
Jannie:
Hallo buren,
Welkom terug alvast in Nederland. In het koude en regenachtige landje.
Leuke berichtjes hebben jullie op de site achtergelaten.
WELKOM THUIS
Groetjes, Jannie -
14 September 2010 - 08:42
Jannie:
Hallo buren,
Welkom terug alvast in Nederland. In het koude en regenachtige landje.
Leuke berichtjes hebben jullie op de site achtergelaten.
WELKOM THUIS
Groetjes, Jannie -
14 September 2010 - 15:19
Pap En Suus:
Op het moment dat dit geschreven wordt zijn jullie al weer op Europese (Engelse)bodem. Hopen wij althans. Nog even het laatste stukje vliegen, bagage afhandelen, auto zoeken en dan..........de kou in op weg naar huis en je eigen bed. We zijn benieuwd naar de rest van de verhalen en de foto's, want dat jullie niet alles kwijt konden op de site is logisch.
Welkom thuis en tot spoedig,
Pap en Suus
14 September 2010 - 17:42
Tiety:
Lieve Gezinus en Els.
Momenteel vliegen jullie van Londen naar Amsterdam. Ik hoop dat de rit naar huis voorspoedig verloopt. Meteen het bed in. Morgen is er weer een dag. Slaap lekker!
Liefs, Tiety -
15 September 2010 - 14:38
Dieuwke:
Het is nu woensdag 14 september en als het goed is, zijn jullie weer op Nederlandse bodem waar het op het ogenblik echt herfst is. Welkom terug. Ik heb jullie mooie reisverslagen gelezen maar morgen op het werk hebben we het er even tijdens een lekker bakkie. Els tot morgen, see you.
Groetjes Dieuwke