Super avondje Las vegas!!! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Elisabeth Sardeman-Benes - WaarBenJij.nu Super avondje Las vegas!!! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Elisabeth Sardeman-Benes - WaarBenJij.nu

Super avondje Las vegas!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Elisabeth

09 September 2010 | Verenigde Staten, Las Vegas

Hallo lieve kijkbuiskinderen,

Na ons avontuur in Zion zijn we, voordat we onze reis naar California voortzette een tussenstop gehad in Vegas. Leuk hotelletje op de strip, avondje gokken, slapen en weer op weg.... dachten we.

Nou het pakte anders uit.
Jullie moeten weten, dat als je in Vegas een hotel hebt dat je vaak 5 minuten onderweg bent voordat je op je kamer bent, zo groot zijn de hotels. Nou wij op weg naar onze kamer, komen we daar, is deze nog niet schoon gemaakt. Een bende... de honden lusten er geen brood van. Nou, maar weer terug naar de balie.... maar weer een nieuwe kamer. Nu op de 7e verdieping (de eerste was op de derde).
Onderweg kwamen we in het casino een vrouw tegen die zei al... "oh, you could have gotten a much better room". Nou, geen probleem, wij naar boven en ja hoor... zo niet nog smeriger als de eerste.
Nou Els had er schoon genoeg van (we waren nu al 20 minuten op en neer aan het lopen) en had zich al voorgenomen de tip van die aardige mevrouw op te volgen.
Op weg naar de balie liepen we haar weer tegen het lijf en (verborgen achter een desk) wees ze snel naar de manager en zei "Go to the manager, get a nice room".

Nou dat kon je wel aan Els overlaten (de collega's van KPN zullen nu vast gniffelen, spicy Els kwam naar boven). Maar goed wij naar de balie.
Els en Gezinus: "We want to speak to the manager"
Dame: "O, but I am the senior, I can help you"
Els en Gezinus: "No we want to speak to the manager"
Snel kwam daar ook de juffrouw die ons eerder hielp. Els maakte een 'talk to the hand gebaar, vergezeld met de woorden "I am done with you".
Nou, daar was de manager.
Els: "In all the times we've been here I've never been threated this bad".
Manager: "please let me make it up with you, I have for you a nice SUITE with a view on the strip.
Els: "Is it clean?"
Manager: "you know what, I'll let our senior bring you there to make sure".
"Well, thank you"

Nou allemaal, jullie raden het al, het was een perfecte kamer, voor dezelfde prijs. Toen de senior medewerker weg was hebben we dubbel gelegen. Jullie zien, we nemen ook al een beetje de Amerikaanse manieren over ;-)

Buiten deze schitterende kamer hebben we die avond ook nog een mooie winst gemaakt met black-jack, dus uiteindelijk was onze hele dag in Las Vegas gratis!!

Bijgevoegd een filmpje van de kamer en de view

• 10 September 2010 - 00:50

Elisabeth Sardeman-Benes:

Oeps Fimpje plaatsen wil hier niet, het is een oude computer, het filmpje plaatsen we woensdag

• 10 September 2010 - 07:07

Big Brutus:

En Els, heb je nog lekker geslapen ook?
    lig in een deuk als ik dit lees. Ik zie ook meteen jouw gezicht er bij...... Oei die Amerikanen.

• 10 September 2010 - 12:04

Pap En Suus:

We zijn nieuwsgierig naar het filmpje. Heb je toch mooi even de bitch uitgehangen in dat hotel. Maar het had wel succes.

Groetjes

• 10 September 2010 - 18:28

Sandra:

Spicy Els...
    Ik kan me er iets bij voorstellen, haha!!

• 19 Oktober 2010 - 23:46

Ranja:

Hahaha, Heeft Els zich weer eens lekker kunnen uitleven....

Goed voor jullie!
    10 punten en een plakplaatje