Regen, regen, regen
Blijf op de hoogte en volg Elisabeth
07 Augustus 2012 | Filipijnen, Manila
De mall waar ook het bedrijf zit waarvoor we werken (Accenture) werd afgesloten, er waren weinig mensenen bij de trein/metro zag je niemand. Normaal zijn er kluwen mensen, maar nu een handje vol. Raar hoor.
Vanuit Nederland veel bezorgde mensen 'Gaat het wel goed daar?'. Ja hoor met ons is alles goed.
Onze successors en teamleads hebben minder geluk. Van een deel staat het huis onder water en een ander deel kan niet reizen vanwege de overstromingen. Heftig hoor. Ben net even het nieuwe aan het kijken. Versta er natuurlijk niets van, maar de beelden spreken voor zich.
All you guys, be save and hope to see you soon.
Els
07 Augustus 2012 - 12:21
Tiety:
Vanochtend heb ik op het nieuws de overstromingen gezien. Wat afschuwelijk voor al die mensen wiens huis onder water staat. En alles ligt natuurlijk plat, qua vervoer e.d.. Gelukkig dat het goed met je gaat, Els! Tot het volgende bericht!! -
07 Augustus 2012 - 14:45
Sepha:
Ik had mijn reactie verstuurd en toen zag ik op teletekst opeens het bericht van overstromingen en evacuaties in Manilla. Ik vroeg me inderdaad af wat dat voor jullie allemaal betekende. Blij dat het goed gaat met jullie allemaal en wat erg voor onze nieuwe collega´s. Ik leef met ze mee. Hou je goed en tot later. xx -
07 Augustus 2012 - 15:56
Elisabeth Sardeman-Benes:
Met ons is alles goed. Van 1 successor WLR weet ik dat hij en familie zijn geëvacueerd. Van MDF was er geen een op het werk vanmorgen, WLR 1 en Porteren maar 2. Van de rest is het dus gissen hoe het ermee is. Als ze al droog zitten kunnen ze vaak niet reizen vanwege overspoelde wegen. Daar de huizen meestal maar 1 verdieping hebben is, neem ik aan alles verloren en kan men opnieuw beginnen. Verzekeringen kent men hier niet echt. De meesten zullen gewoon opnieuw moeten beginnen. Dat kun je je niet voorstellen als je in Nederland zit. Nu maak je het van dichtbij mee en ken je de mensen waar het om gaat. Dat maakt het wel heel moeilijk. -
08 Augustus 2012 - 06:24
Frans Armee:
Els, je verraste mij gisteren met je SMS'je. Via internet de beelden gezien. Wat verschrikkelijk! Goed te horen dat jullie droge voeten hebben. Veel sterkte ook voor de mensen waarmee jullie samenwerken en die nu er andere zorgen bij hebben gekregen.
groetjes,
frans