Bryce Canyon National Park
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Elisabeth
02 September 2010 | Verenigde Staten, Bryce Canyon
Nadat we een parkpas hadden gekocht ($ 25 voor ons tweeen) zijn we met de shuttlebus het park in gegaan en uit de parkkaart een trail gekozen die werd omschreven als "de mooiste 3 mile trail in de wereld". Dat is voor ons natuurlijk niet na te gaan maar we hebben ontzettend mooie dingen gezien. In totaal was de trail 4,9 km lang en ging het ongeveer 170 meter naar beneden en ook weer evenzoveel meter omhoog. Er stond ongeveer 2 tot 3 uur voor en we hebben er 2 uur over gedaan. Onderweg weer oude mensen gezien die volgens ons de trail niet moesten lopen, maar toch doen.
De specifieke rotsformaties in Bryce Canyon zijn ontstaan omdat er gemiddeld zo'n 200 dagen per jaar zijn waar het 's nachts vriest en overdag heerlijk warm is. We hebben weer heel wat plaatjes geschoten waarvan we hierbij een aantal laten zien.
Straks gaan we lekker lui in het hotel een film bestellen: Ironman 2, uiteraard in HD-kwaliteit! Dan zijn we morgen goed genoeg uitgerust om de 3 a 4 uur durende roundtrip onder aanvoering van Parkrangers te volbrengen!
Nou dat was het weer, tot de volgende keer!!!!
02 September 2010 - 20:15
Cyn:
Hoi mam en gezinus,
Mooie fotos allemaal.. Vermaken jullie je een beetje? Ik kan nog genieten van mn laatste vrije dagen.. naja van een week heb ik al bergen huiswerk.. tOT SNEL.. kusss -
02 September 2010 - 20:26
Elisabeth Sardeman-Benes:
Hoi Cyn,
Dat is snel.
Fijn dat je even kunt bijkomen van de reis. We genieten van alle moois, maar ik mis jullie wel hoor.
xxx je mammie